Blog

Blog

Bescherm je auto tegen UV-stralen

Bescherm je auto tegen UV-stralen

Het is zomer en men staat massaal in de file om heerlijk met zijn voeten in het frisse zeewater te staan. Terwijl jij lekker in de rij staat voor een koud ijsje staat je auto op het parkeerterrein in de brandende zon, hierdoor kunnen je onderdelen flink worden aangetast. Door onder andere UV-straling verdwijnt langzaam de beschermlaag van je auto en is hij gevoeliger voor verschillende omstandigheden.

Onderdelen van auto's hebben net als mensen producten nodig die hen voeden en beschermen tegen UV-straling.  Een veel voorkomend probleem bij extreme warmte is bijvoorbeeld het uitdrogen van kunststof en rubberen onderdelen op en rond de auto. Uiteraard zijn er verschillende producten die dit probleem kunnen voorkomen of je reeds aangetaste onderdelen kunnen herstellen.

Stootstrips, bumpers en spatborden zijn onder andere zeer gevoelig voor UV-stralen. Voor het beschermen en voeden van deze onderdelen van je exterieur bieden wij producten aan van diverse merken. Echter zijn wij over een aantal producten zeer tevreden en lichten wij die graag voor je uit.

Één van onze vele producten is Elixir van Angelwax, dit is een conditioner die gemaakt is op waterbasis. Door het aanbrengen van deze conditioner ontstaat er een beschermde laag waardoor water en vuil wordt afgestoten, hierdoor zijn deze delen in vervolg gemakkelijker te reinigen tijdens het wassen van de auto. Naast de verzorgende werking laat de conditioner de plastic onderdelen weer stralen als nieuw! Het aanbrengen van dit product gaat heel gemakkelijk. Zorg ervoor dat de oppervlak schoon is en spray vervolgens de Elixir op een droge spons en wrijf het in met ronde bewegingen. Na het aanbrengen hoef je het product niet af te spoelen.

Dit product is tevens geschikt om je banden weer bandenzwart te maken.

Ook kunnen wij van CarCareproducten.nl de Bumper & Trim Gel van Autoglym aanbevelen. Net als de Elixir van Angelwax geeft het product een beschermend en verzorgend effect aan het exterieur van je auto. Dit product kan je het hele jaar in de auto laten liggen. De Bumper & Trim Gel is namelijk niet alleen bruikbaar in de zomermaanden, maar ook in de wintermaanden. Door in de winter het product aan te brengen op de rubbers van je portier voorkom je dat je deur dicht vriest.

Voor het interieur van je auto bevelen wij van CarCareproducten.nl de AnGel van Angelwax aan. Met dit product zorg je ervoor dat je donkere interieur, kunststoffen en dashboard niet worden aangetast en verkleuren. Naast het beschermen en voeden van het interieur verwijdert het gemakkelijk vingerafdrukken. Voor het aanbrengen maak je het oppervlak stofvrij en breng de AnGel aan met een microvezeldoek op het gewenste gebied. Heb je per ongeluk te veel gebruikt, dan neem je dit af met een andere microvezeldoek.

Door deze producten te gebruiken kan je ontspannen op het strand liggen en de auto zorgeloos op het parkeerterrein laten staan. Het is een kleine investering en vergt niet veel tijd. Verzorg je onderdelen goed deze zomer.

Heb je zelf ervaring met deze producten of heb je zelf een voorkeur voor een ander product? Je kunt hier reageren.

Over Carcareproducten.nl

Carcareproducten.nl is sinds half juli 2015 online gegaan als vervolg op www.polishmonkey.nl zoals de webshop heette vanaf 2012. In Carcareproducten.nl gaan wij net een stapje verder dan alleen webshop. Hier worden adviezen en ervaringen met elkaar gedeeld zodat wij gebruik kunnen maken van elkaars ervaringen!

Reacties (1)

Mountain D.
30 Mei 2019

Dit is total nieuw voor mij. Ik wist niet dat zelf de auto beschermt kan worden tegen uv-stralen. Al die tijd dacht ik dat alleen de huid beschermt kan worden tegen die stralen door <a href="https://www.odiezon.nl/">uv werende kleding</a> aan te doen. WOW, wat een ontdekking! Heel blij ben ik dat ik dit artikel tegen ben gekomen. Ik zal de producten gaan opzoeken en het uitproberen. Bedankt voor het delen!

Reageren

Altijd makkelijk en veilig betalen bij Carcareproducten. Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden.

Uw pakket wordt snel en betrouwbaar bezorgd door:

Er zijn verschillende opties om uw vraag te stellen. Kiest u hieronder uit een van de opties:

Bel ons op 075 - 616 77 53

Copyright © 2020 Carcareproducten.nl

alle rechten gereserveerd

Samsonweg 134

1521 RM Wormerveer

T: 075 - 616 77 53

E: info@carcareproducten.nl