Blog

Blog

Verzorg je interieur met Renovo

Verzorg je interieur met de nieuwe productne van Renovo

Veel detailers zijn er bekend mee, auto eigenaren die buitenkant van de auto willen laten blinken en het interieur vergeten. Door achterstallig onderhoud loopt men vervolgens het risico dat het interieur er oud, vermoeid en vervaagt uit gaat zien. Dit kan komen door langdurig en frequent contact met zonlicht en gebruiksslijtage. Voor deze gevallen heeft Renovo een nieuwe lijn producten op de markt gebracht:

Ultra Leather Reviver / Ultra Leather Proofer

De Ultra Leather Reviver en Ultra Leather Proofer voor het behandelen van leer en de Carpet Ultra Reviver en Carpet Ultra Proofer voor het onderhouden van je automatten.

De Ultra Leather Reviver is een nieuw product van Renovo dat het leer van je interieur soepel en mooi van kleur houdt. Niet alleen brengt het die mooie zwarte kleur terug, ook beschermt het tegen schadelijke bacteriën. Door het UV filter in het product wordt het interieur volledig beschermt tegen zon. De zon is namelijk één van de grootste boosdoeners met betrekking tot de verslechterde conditie van leer. Door langdurig en frequent contact met zonlicht wordt je interieur dof en droogt leer uit. Leather Reviver van Renovo is in deze gevallen ideaal om je leren bekleding de voeding te geven die het nodig heeft. Na de behandeling is het leer weer in goede conditie en behoudt je leer haar mooie glans.

Naast de Ultra Leather Reviver is er ook een Proofer die specifiek bedoeld is om een waterafstotende laag op het leer aan te brengen. Dit product kan worden aangebracht nadat het leer reeds behandeld is met de Leather Reviver. De Ultra Leather Proofer is neutraal van kleur en laat een reuk achter van nieuw leer. Lees hieronder verder hoe Renovo de automatten van je auto fris en als nieuw houdt.

Naast de werking van dit product is het tevens erg makkelijk om te gebruiken. Bekijk nu het product en lees meer.
Carpet Ultra Reviver / Carpet Ultra Proofer

Het uitkloppen en stofzuigen van de automatten wordt door vele ervaren als het schoonmaken van het interieur. Maar natuurlijk hebben je automatten meer verzorging nodig dan deze snelle handeling.

Carpet Ultra Cleaner van Renovo geeft je automatten de verzorging die ze nodig hebben. Dit nieuwe product hersteld de verkleurde, vale en vieze automatten en geeft ze een beschermende laag. De beschermende laag, die wordt aangebracht heeft een geavanceerde antibacteriële werking en UV onderdrukker. Hierdoor wordt schimmelvorming voorkomen en zijn je automatten minder gevoelig voor direct zonlicht. Hierdoor blijven je automatten langer mooi van kleur

Na het aanbrengen van dit product zijn je automatten minder gevoelig voor UV stralingen. Hierdoor blijven je automatten nog lang mooi van kleur.

Om je automatten te voorzien met een waterafstotende laag kan Carpet Ultra Proofer van Renovo worden gebruikt. Hierdoor zijn je automatten niet alleen schoon maar ook beter bestand tegen water of het morsen van dranken in de auto.

Naast het de werking van dit product is het tevens erg makkelijk om te gebruiken. Bekijk nu het product en lees meer.

  Over Carcareproducten.nl

  Carcareproducten.nl is sinds half juli 2015 online gegaan als vervolg op www.polishmonkey.nl zoals de webshop heette vanaf 2012. In Carcareproducten.nl gaan wij net een stapje verder dan alleen webshop. Hier worden adviezen en ervaringen met elkaar gedeeld zodat wij gebruik kunnen maken van elkaars ervaringen!

  Reageren

  Altijd makkelijk en veilig betalen bij Carcareproducten. Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden.

  Uw pakket wordt snel en betrouwbaar bezorgd door:

  Er zijn verschillende opties om uw vraag te stellen. Kiest u hieronder uit een van de opties:

  Bel ons op 075 - 616 77 53

  Copyright © 2020 Carcareproducten.nl

  alle rechten gereserveerd

  Samsonweg 134

  1521 RM Wormerveer

  T: 075 - 616 77 53

  E: info@carcareproducten.nl