Z-3 Show Car Polish for Regular Paint - Zaino

24,15
Met slechts 1 keer aanbrengen krijg je de natst-uitziende, diepste, gladste en helderste afwerking die je kan voorstellen. Z-3™ Show Car Polish is beroemd als het meest vervormings-vrije en langstdurende bescherming in de industrie.

Z-3™ Show Car Polish bevat dezelfde synthetische technologie als de wereldberoemde Z-2 Formule. Om aan de eisen van reguliere lakken te voldoen, die de neiging hebben om te oxideren, krimpen en hun weerstand sneller verliezen bevat Z-3™ Show Car Polish een unieke blend van emulgatoren. Deze emulgatoren conditioneren en onderhouden de lak van uw auto zonder veel te hoeven wrijven.
lees verder beneden

Specificaties

  • Toepassing Beschermt de lak
  • Materiaal Vloeibaar
  • Volume 250 ml

Plus-en minpunten

  • Ook geschikt voor rubber en plastic
  • Bevat het Ultra-Guard UV
Heeft u zelf plus- of minpunten of andere nuttige informatie voor dit product? Mail ze naar ons op info@carcareproducten.nl en wij belonen de beste inzendingen met een leuke verrassing!
24,15 inclusief 21% btw
aantal
Voor 17:00u besteld, is morgen in huis
Bundels met dit product
Voorraadstatus bundel: Op voorraad
10% korting op € 24,15
bundelprijs: € 21,74
Gerelateerde producten

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Schrijf een beoordeling

Aanvullende informatie

Z-3™ Show Car Polish is ontwikkeld om de uitstraling van de mooiste maatwerk show cars in de wereld te verbeteren, dus stel je voor wat het kan doen voor jouw lak. De uitstekende polijsters bevatten supergeavanceerde optische verbeteraars en glans toevoegingen die de echte kleur en helderheid van je lak terugbrengen. Om de bescherming te verbeteren bevat het Ultra-Guard UV(40), onze meest geavanceerde zonbescherming. Dus, naast dat het optisch perfect is. Z-3™ Show Car Polish biedt de ultieme bescherming tegen vervagen en krimpen.

Ook exclusief voor Z-3™ Show Car Polish is een speciale flex-toevoeging die de lak elastisch en flexible houdt. Deze toevoeging herstelt ook de glans op het rubber en plastic geschilderde delen, die de neiging hebben om sneller te vervagen en minder glanzend te worden dan de rest van het voertuig.

Z-3™ Show Car Polish zal je lal een volledige bscherming tegen de buitenwereld geven en dezelfde glans als een show car. Het is de enige bescherming die je auto ooit nodig heeft. Z-3™ Show Car Polish biedt meer bescherming dan iedere andere wax uit de industrie. De lak  van je auto zal er natter, dieper en rijker uitzien. Niets kleeft aan Z-3™ Show Car Polish, het werkt, glanst en beschermt beter dan ieder ander product momenteel op de markt.

Gebruiksaanwijzing

Z-3™ Show Car Polish is erg duurzaam en gaat wel zes maanden mee. Om een show car afwerking te houden, raden we je aan om Z-3™ Show Car Polish vier keer jaar op je gewone auto aan te brengen en iedere maand op show cars.

Was je auto grondig. Voor het beste resultaat, het is zeer belangrijk om Z-3™ Show Car Polish te activeren met ZFX™ Flash Cure Accelerator Additive. Breng een dunne laag Z-3™ Show Car Polish aan op je hele auto met een microfiber doek of een tri-foam applicator pad. Op vlakke panelen gebruik je voor-naar-achter handbewegingen, op zijpanelen op-en-neer handbewegingen. Dit zorgt voor verbeterde reflectiviteit. Veel kracht zetten is niet nodig.

Gebruik een schone microfiber doek om de Z-3™ Show Car Polish af te poetsen en de verborgen schoonheid van de lak te onthullen. Naar mate je meer bekend raakt met het gebruik van Z-3™ Show Car Polish, een fles is voldoende om een auto 20 keer te behandelen. De truc is om gelijkmatige en dunne lagen te maken.

Altijd makkelijk en veilig betalen bij Carcareproducten. Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden.

Uw pakket wordt snel en betrouwbaar bezorgd door:

Er zijn verschillende opties om uw vraag te stellen. Kiest u hieronder uit een van de opties:

Bel ons op 075 - 616 77 53

Copyright © 2020 Carcareproducten.nl

alle rechten gereserveerd

Samsonweg 134

1521 RM Wormerveer

T: 075 - 616 77 53

E: info@carcareproducten.nl