Prijs
-
Categorie
merk
?
De merken die wij voeren bij Carcareproducten.nl, mis jij een merk dan horen wij graag jouw suggestie via info@carcareproducten.nl

Renovo - het ideale middel voor een opfrisbeurt van jouw cabriodak

Renovo International is gevestigd in Haywards Heath, in Sussex in Engeland. De eigenaar en manager Patrick Coghlan, een echte autogek, heeft dit bedrijf opgebouwd rond een lijn van zes auto onderhoudsproducten die bewezen hebben enorm effectief te zijn in hun toepassing, zo sterk zelfs dat ze ook worden gebruikt in hele andere gebiedeen zoals boten, vliegtuigen en luifelonderhoud om er maar een paar te noemen.

Na een bepaalde tijd wordt de soft top van je auto vaal en verbleekt. Of je nou een bijna nieuwe auto hebt of een klassieke cabrio, een vervaagd dak doet sterk afbreuk aan de uitstraling van je auto. De kosten om een dak te vervangen kunnen oplopen tot meer dan 5000 euro, wat natuurlijk enorm duur is.

De Renovo lijn van soft top kleur-herstellers biedt een oplossing voor meerdere gekleurde softtops van verschillende producenten. De unieke en innovatieve formule is eenvoudig aan te brengen en geeft ongelofelijke resultaten ongeacht of je dak licht-of zwaar vervaagd is.

De Reviver lijn is beschikbaar in zwart, donkerblauw, groen, bruin en donkerrood om de kleur van je auto te matchen, ongeacht of het een Aston Martin, BMW, MG, TVR of Jaguar is.

Interior Ultra Proofer - Renovo
Voor 17:00u besteld, is morgen in huis

Reinigt het oppervlak van je interieur en maakt het waterafstotend.

Toepassing
Interieur reiniger
Volume
400 ml
€ 22,75

Altijd makkelijk en veilig betalen bij Carcareproducten. Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden.

Uw pakket wordt snel en betrouwbaar bezorgd door:

Er zijn verschillende opties om uw vraag te stellen. Kiest u hieronder uit een van de opties:

Bel ons op 075 - 616 77 53

Copyright © 2020 Carcareproducten.nl

alle rechten gereserveerd

Samsonweg 134

1521 RM Wormerveer

T: 075 - 616 77 53

E: info@carcareproducten.nl